bis keys

Moderator: naste2


bis keys

Postnga naste2 » E Mërkurë Janar 13, 2010 8:23 pm

NBA TV(42.0E) (BISS) 13.01.2010
in BISS

NBA TV(42.0E) HEX: DE A9 1198CAF9E3A6
NBA TV(42.0E) DEC: 222 169 017 152 202 249 227 166

For CCcam & Newcamd (constant cw) :[/COLOR]
D 2600:000000:0007:0020:1FFF::DE A9 11 98 CA F9 E3 A6 DE A9 11 98 CA F9 E3 A6 #NBA TV (42°E)

For camd3.keys (camd3.keys):
2600:000007:0000000000:0206:DEA91198CAF9E3A6 ;NBA TV(42.0E)

For EVOcamd (keylist.txt):
B 0007 00 DEA91198CAF9E3A6DEA91198CAF9E3A6 ;NBA TV(42.0E)

For GBox (softcam.cfg):
0: { 26 00 00 07 { DE A9 11 98 CA F9 E3 A6 DE A9 11 98 CA F9 E3 A6 }} # NBA TV(42.0E)

For MGcamd (Softcam.Key):
F 00071FFF 00 DEA91198CAF9E3A6 ; NBA TV(42.0E)
F 00071FFF 01 DEA91198CAF9E3A6 ; NBA TV(42.0E)

For incubusCamd (Softcam.Key):
B 0007 1FFF DEA91198CAF9E3A6; NBA TV(42.0E)

For SCam Constant DW (older.cvs):
C: { 01A42B2E 0015 002A 0007 0206 { DEA91198CAF9E3A6DEA91198CAF9E3A6 }} #NBA TV (42°E)

For SCam Constant DW (newer.cvs):
C: { 01A42B2E 0015 002A 0007 0206 { DEA91198CAF9E3A6DEA91198CAF9E3A6 }} #NBA TV (42°E)

For Humax (kèy.bin):
2B2E 0720 DEA911CAF9E3 ;NBA TV (42°E)
2B2E 0720 DEA911CAF9E3 ;NBA TV (42°E)
ImazhImazh
Avatari i antarit
naste2
Site Admin
Site Admin
[Edit Profile]
 
Poste: 81
Antarësuar: 12.2009
Gender: Male

Re: bis keys

Postnga naste2 » E Premte Janar 22, 2010 11:23 am

Eurobird 9A (9ºE)
Disney Channel (Name of this channel : DCBR)
FREC: 11728 SR: 27500 Pol: V
Ident: 0D03A0 - Cryptoworks
Key: 21 79 38 7D 62 46 09 9F B2 E9 73 3B DB 4E 1B 78
Note: The key is the same as in Hotbird
ImazhImazh
Avatari i antarit
naste2
Site Admin
Site Admin
[Edit Profile]
 
Poste: 81
Antarësuar: 12.2009
Gender: Male


Kthehu tek… "bis"


 

Kush është në linjë

Antarë duke shfletuar këtë forum: Asnjë antar i regjistruar dhe 1 vizitor

cron